Ekskluzivne vile na prodaju u Luštici - Win Estate

Ekskluzivne vile na prodaju u Luštici

Opis

Predstavljamo vašoj pažnji ekskluzivne vile na poluostrvu Luštica, gde se svaki element arhitekture harmonično uklapa u okolni pejzaž. Smeštene na obroncima poluostrva, sa veličanstvenim pogledom na zaliv Kotor i zalaskom sunca iza Ostrva Mamula i Gospa, ove rezidencije nude jedinstven spoj luksuza i prirodnih lepota.

Lokacija: Luštica
Broj spavaćih soba: 4
Broj kupatila: 5
Površina kuće: 336 m2
Površina zemljišta: 2300 m2
Do mora: 950 metara
Datum završetka izgradnje: avgust 2024
Cijena: 3.000.000 €

Svaka Vila je opremljena prostranim dnevnim boravkom, velikim prozorima i terasama koje otvaraju dah Jadrana, prostorima za roštilj. Prirodni materijali korišteni u dekoraciji, poput kamena i drveta, naglašavaju ekološku prihvatljivost i eleganciju. Savremene tehnologije kao što su sistemi video nadzora i solarne ploče osiguravaju udobnost i sigurnost stanovnika.

Na teritoriji svih vila nalazi se beskonačni bazen s pogledom na beskrajno more, dajući osjećaj slobode i jedinstva s prirodom. Parcela svake vile površine 2.300 kvadratnih metara nesmetano se spušta na nivo ulaza u garažu, stvarajući plato za opuštanje. Arhitektonski oblici vila harmonično se uklapaju u okolni pejzaž.

U radijusu od 500 metara, vile su zaštićene i izolovane od razvoja drugih projekata, što osigurava život samo među zvucima mora i ptica. Put do Vila dizajniran je posebno za naš projekat, naglašavajući jedinstvenost lokacije koja je udaljena samo 950 metara od plaža Mirishte i Janice.

Ovo nisu samo nekretnine, to je stil života u kojem svaki dan donosi zadovoljstvo u komunikaciji s prirodom i uživanju u savremenom komforu. Ovdje ćete pronaći savršeno mjesto za život ili nezaboravan odmor sa porodicom i prijateljima.

Struktura vila:
Sprat 0 obuhvata dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, ulazni prostor, ostavu, kupatilo i vešeraj. Unutrašnja površina prvog sprata je 109 m2.

Na 1. spratu su sobe za odeću, privatna teretana, glavne spavaće sobe sa kupatilima, kao i terasa. Unutrašnja površina drugog sprata i terase je 96, odnosno 23 m2.

3. sprat obuhvata dodatne prostorije za odeću, glavne spavaće sobe sa kupatilima i terasu. Unutrašnja površina i terasa trećeg sprata su 96, odnosno 12 m2.

Karakteristike

Ukupna površina

336 m2

Broj spavaćih soba

4

Kupatila

5

Balkon Balkon
Bašta Bašta
Internet Internet
Parking mjesto Parking mjesto
Regenerator Regenerator
Sigurnosni sistem Sigurnosni sistem
Vanjski bazen Vanjski bazen
Centralno grijanje Centralno grijanje
Izlaz za požar Izlaz za požar
Kablovska televizija Kablovska televizija
Kamin Kamin

Objekat na mapi

Ekskluzivne vile na prodaju u Luštici

Luštica

id #8588

Prodajna cijena

3 000 000€