Dnevni najam luksuznih vila sa 4 spavaće sobe i bazenom

Dnevni najam luksuznih vila sa 4 spavaće sobe i bazenom

Opis

Luxury Villa rentals u Krimovicama (15 minuta od Budve)

Lokacija: Krimovitsa
Površina: 450 m2
Broj spratova: 3
Broj spavaćih soba: 4
Broj kupatila: 5
Pogled na more i planine!
Od aprila do novembra: dnevna najamnina

Maj: 700 €po noći
Jun: 830 €po noći
Jul: 997 €po noći
Avgust: 997 €po noći
Septembar: 860 €po noći
Oktobar: 700 €po noći

Cijena: od novembra do aprila (minimalno 3 mjeseca): 5000 € / mjesečno

Luksuzne vile nalaze se u živopisnom selu Krimovica. Po ulasku u kuću Nalazite se u prizemlju, gdje vas dočekuje udoban dnevni boravak sa prostranim sofama i pogledom na dvorište sa bazenom. Ovdje možete uživati u kupanju sa slikovitim pogledom na planine i more.

Pored dnevnog boravka nalazi se trpezarija sa velikim kamenim stolom gde možete provesti vreme u ćaskanju i ukusnim večerama. Tu je i udoban dečiji deo pored dnevnog boravka sa igračkama, knjigama i društvenim igrama, što omogućava roditeljima da uživaju u hrani i druženju bez brige o zabavi dece.

U prizemlju se nalazi i potpuno opremljena kuhinja sa ostrvom: šporet sa 4 gorionika, rerna, mikrotalasna, mašina za pranje sudova, aparat za kafu, kuvalo za vodu i frižider. Tu je i udobna spavaća soba sa bračnim krevetom i ugrađenim ormarom, kao i zasebno kupatilo sa tuš kabinom. Tu je i vešeraj sa veš mašinom i sušilicom.

Penjući se na drugi sprat, naći ćete 3 luksuzne spavaće sobe opremljene svim potrebnim za Vaš udoban boravak. Glavna spavaća soba ima panoramske prozore i izlaz na terasu sa zadivljujućim pogledom na more i planine. Ogroman bračni krevet, podna lampa, ugrađeni ormar i sopstveno kupatilo. Na istom spratu se nalaze još dve dvokrevetne spavaće sobe, od kojih jedna ima svoju garderobu i 2 Kupatila. Sve spavaće sobe imaju klima uređaj.

Na trećem spratu se nalazi kancelarija sa udobnom sofom, panoramskim prozorima i izlazom na ogromnu terasu sa veličanstvenim pogledom na more i planine. Tu je i kupatilo. Ova soba na trećem spratu može se koristiti kao pomoćni krevet.

Vila ima veliki bazen sa udobnim namještajem, kišobranom i tušem. Za ljubitelje video igara obezbeđena je konzola za igru. Tu je i igralište sa sigurnom podlogom gde se deca mogu igrati i vežbati na otvorenom.

Unutar pješačke udaljenosti nalazi se prava ruska sauna u kojoj se možete pariti, uživati u masaži i opustiti. U sklopu objekta nalazi se heliodrom i parking. Kompleks ima video nadzor i sigurnost, što Vam garantuje potpunu sigurnost tokom boravka u vili.

Karakteristike

Ukupna površina

450 m2

Broj spavaćih soba

4

Kupatila

5

Balkon Balkon
Bašta Bašta
Internet Internet
Izlaz za požar Izlaz za požar
Kablovska televizija Kablovska televizija
Kamin Kamin
Parking mjesto Parking mjesto
Regenerator Regenerator
Sigurnosni sistem Sigurnosni sistem
Vanjski bazen Vanjski bazen
Centralno grijanje Centralno grijanje

Objekat na mapi

Dnevni najam luksuznih vila sa 4 spavaće sobe i bazenom

Budva

id #10967

Prodajna cijena

700€